fbpx
Energy Fitness Club logo

Ny ledelse ved senteret

by | Jul 25, 2021 | Fremsiden

Med økt aktivitet ved senteret har vi sett behovet for å ansette ytterligere ressurser som skal løfte ENERGY videre. 

Veronica Mellesdal er ansatt som ny senterleder og starter 1. august. Veronica er det mange som kjenner fra vår satsing på Poledance der hun har fått til gode resultater på kort tid. Før hun kom til oss jobbet hun som instruktør på Sometimes Pole der hun også kurset nye instruktører. Hun har også tidligere jobbet som områdeleder/salgsansvarlig for Mary Kay. Hennes bakgrunn gjør at hun har opparbeidet seg et stort kontaktnett, og det vil være viktig for ENERGY framover.

 

Vi ønsker også å styrke vår satsing på Easylife, og ser at vi trenger flere ressurser inn på salgssiden. Vi har derfor ansatt Lillian Eriksen som fagansvarlig for programmet ved senteret. I tillegg til salg og kampanjer har hun også ansvar for hele kurskonseptet, planlegging av kurs, budsjettansvar, varer, kursevalueringer med mer. Hun vil også på sikt gå inn som kursinstruktør. Lillian har en veldig spennende bakgrunn, og har tidligere jobbet som senterleder ved et annet senter. Hun har vært kursinstruktør for Grete Roede, i tillegg til at hun har hatt et eget matkonsept. Lillian startet i sin nye stilling den 1. juni. 

Lillian vil jobbe tett sammen med Veronica, og også kunne bidra litt på senterdrift-delen. Vi ønsker begge lykke til og gleder oss til ta fatt på høsten sammen med våre fantastiske ansatte og medlemmer!

Pin It on Pinterest