fbpx
Energy Fitness Club logo

SENTER OG RENHOLD

Grunnet Covid-19 er det innført flere tiltak på våre sentre for å ivareta smittevern. FHI har også utarbeidet en smitteveileder som alle treningssentre er pålagt å følge. Dere vil derfor se at det er innført noen restriksjoner og smitteverntiltak på våre sentre.

En kort oppsummering av de viktigste tiltakene;

  • Avstandbegrensning under trening på 1 meter, dette gjelder både apparater og i gruppesal. Ved hard kondisjonstrening skal avstand være 2 meter. Vi har begrenset antall ledige plasser pr gruppetime, se timeplan. For de som ønsker å delta på gruppetimer er det ekstra viktig å ha booket plass.
  • Garderober vil være åpne, men vi anbefaler alle å komme ferdig skiftet til senteret. Husk at avstandbegrensning er spesielt viktig i garderober.
  • Vi har anskaffet berøringsfrie hånddispensere til desinfeksjon av hender. Vi ber dere bruke de når dere ankommer senteret. I tillegg har vi rutiner for jevnlig renhold.
  • Alle er pålagt å medbringe egne håndkle.
  • Vi ber alle om å begrense sosialt samvær på senteret, eksempelvis i resepsjonsområdet.

Det er viktig at alle følger de anvisninger som er på senteret, og også selv passer på å holde avstand tilandre. Vask apparatet etter bruk. Hvis du ikke er frisk eller har symptomer på sykdom så bli hjemme.

Det er et absolutt krav at reglene på senteret følges, og vår betjening vil gjøre dere oppmerksomme på reglene hvis vi ser at de ikke følges. Etterlevelse av smitteverntiltak er en forutsetning for at treningssentre får lov til å holde åpent, og det er viktig at vi alle gjør det vi kan for å begrense smitte.

Pin It on Pinterest