fbpx
Energy Fitness Club logo

Tønsberg Easylife – nye kurs starter i september

by | Aug 10, 2018

Helsen min var dårlig, jeg gikk mye sykemeldt og jeg orket absolutt ingen ting. Men nå er alt snudd på hodet i livet mitt. Jeg orker fantastisk mye, både hjemme og på jobben, jeg trener minst fem ganger i uka og jeg spiser helt annerledes enn tidligere. Det beste av alt er likevel at det ikke har vært vanskelig i det hele tatt, sier trebarnsmoren og førskolelæreren fra Barkåker, Inger Marie Nilsson (45) Hun gikk fra 97 til 64 kilo i løpet av fem måneder på Tønsberg EasyLife Senter.
Inger Marie (45), Barkåker

 

1 år fra nå vil du ønske at du hadde startet i dag!

 Er du blant de som lenge har ønsket å gå ned i vekt, men som ikke trives på treningssenter? Eller kanskje du er usikker på hvordan man begynner og trenger litt ekstra motivasjon? Da kan Easylife være noe for deg. 

Easylife er ikke et slankeprogram, selv om du vil gå ned i vekt som følge av økt aktivitet. Easylife er et program som har varig endring av din livsstil som hovedmål, og som kjøres av sentre over hele Norge med svært gode resultater. For de som skal ned 5-8 kilo har vi et 3 måneders kurs, mens de som ønsker å gå ned mer enn det anbefales å ta kurset som over 12 mnd. Det tar tid å endre dårlige vaner. Underveis får du veiledning mot dine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang. Alt skjer i ditt tempo. Du er med i en gruppe hvor en samles til felles leksjoner, trening kommer i tillegg. Som Easylife-medlem har du tilgang til en egen avdeling der kun kursdeltagere har tilgang, uten innsyn, og du trener i en atmosfære og tempo som passer for deg. 

  • Easylife livsstilsendring (12 mnd): Kursstart 4. september kl 18
  • Easylife lettere (3 mnd): Kursstart 3. september kl 18

Du kan også lese mer på easylife.no.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og en omvisning på senteret. Ring Jeanette, 962 08 621. Du kan også bruke skjemaet nedenfor, så ringer vi deg. 

 

Pin It on Pinterest