fbpx
Energy Fitness Club logo

En liten oppdatering fra oss

by | Fremsiden

Den 26.3 sendte vi ut informasjon til alle våre medlemmer vedrørende kompensasjon for den tiden vi har vært pålagt å holde stengt. Vi har dessverre ikke mulighet til å svare dere alle individuelt, så vi benytter muligheten her til å informere dere om at vi har registrert inn ønsket kompensasjon til alle som har svart oss. I forbindelse med e-posten vi sendte ut fikk vi så mange positive tilbakemeldinger fra dere medlemmer at vi ønsker å dele noen av de med dere her (anonymt):

Jeg ønsker å betale mitt medlemskap som vanlig uavhengig av hvor lenge dette varer! Håper at denne krisen snart går over, og at dere kommer dere igjennom dette med med færrest mulige økonomiske utfordringer. Takk for at dere står på og gjør sentrene til de absolutt beste å trene på! Gleder meg til å komme tilbake på treningssenteret så fort dette er over 

Mitt abonnement kan bare løpe. Jeg trenger ingen kompensasjon for dette. Håper dere klarer dere i denne tiden. Lykke til!

Jeg lar medlemskapet mitt løpe videre, så krysser jeg fingrene for at dere får åpnet igjen etter påsken. Syntes at det er helt supert at dere kompenserer oss som gjør det og at vi i tillegg kan få velge!

Selvfølgelig vil jeg la mitt medlemskap løpe videre, ingen stopp eller frys av medlemskapet! En dugnad handler også om å holde dere oppe også etter dette!!! Tar gjerne en et gavekort på en mnd som jeg kan gi til min datter! Stå på!!! Vi følger dere på stream på TV i stua med matter og strikker:)

For meg er det aller viktigste at treningssenteret overlever i denne vanskelige situasjonen. Jeg kommer ikke til å fryse mitt medlemskap om det så skulle gå utover sommeren. For meg ligger gevinsten i at treningssenteret fortsatt eksisterer når hverdagen kommer igjen, sånn at jeg har en mulighet til å fortsette med det jeg liker å gjøre.

Det var mye, mye mer enn det vi nevner her, så takk til alle dere som har sendt oss oppmuntrende ord og står sammen med oss i dette. Dette er en utfordrende tid for senteret, og jeg beundrer våre ansatte som stiller opp gratis og streamer timer på våre FB-sider slik at dere ikke skal glemme oss helt. Samtidig takker vi dere, våre flotte medlemmer, for all støtte og oppmuntrende ord. Dere gir oss energi og motivasjon til å komme oss igjennom dette – vi håper å kunne se dere igjen på senteret snart!
Bjørn-Vidar Johansson, daglig leder

Pin It on Pinterest