fbpx
Energy Fitness Club logo

Velkommen til Tønsberg Easylife

Tønsberg Easylife – 33 33 01 01

Nina Ek – instruktør hos Tønsberg EasyLife

Jeg ønsker både nye og gamle EasyLifedeltagere velkommen til våre nye og flotte lokaler i Bjellandveien 16, sier Nina Ek (42), som har vært EasyLife-instruktør på Vear utenfor Tønsberg helt siden 2009.

Få i Norge har mer erfaring med å holde EasyLife kurs og følge opp EasyLife-deltagere enn Nina Ek. Hun har vært EasyLife-instruktør i åtte år, under to ulike eiere og fire forskjellige daglig ledere ved treningssentret på Hogsnes i Tønsberg. Det er ikke få mennesker i Tønsberg-området som har fått hjelp av henne til gå ned i vekt og legge om livsstilen.
– Denne jobben har gitt meg så mye tilbake. Jeg blir oppriktig glad inni meg når jeg ser at jeg kan bidra til at folk knekker den berømte koden og forstår hva som skal til, ikke bare for å gå ned i vekt men også til å holde vekten i ettertid.
– Det er virkelig morsomt å se at så mange har lyktes med å legge om livsstilen sin gjennom disse årene jeg har vært EasyLife-instruktør. Jeg må også si at jeg er imponert over den motivasjonen og viljen mange har vist for å få et lettere og bedre liv, fastslår Nina, og viser blant annet til Inger Marie Nilsson som et ferskt eksempel på dette. Marie kan dere lese om HER.

Akupunktør

Nina har lang erfaring med å behandle mennesker, som homeopat og akupunktør på sin egen klinikk, Homeopati Klinikken på Kilen, de siste 16 årene.
– Jeg liker å jobbe med helse og kosthold, og jeg trives med å hjelpe mennesker. Så jobben min ved Homeopati Klinikken kommer nok EasyLife-deltagerne her på Hogsnes til gode, og omvendt. Det er en fin kombinasjon. Tobarnsmoren fra Tønsberg, som har to barn på henholdsvis ni og 11 år hjemme, har derfor mer enn nok å gjøre, og har ingen fritidsproblemer.
– Men jeg klarer ikke å slutte som EasyLife-instruktør, selv om jeg har det travelt. Det gir meg så mye tilbake.

Et ufarlig senter

Nå ønsker hun nye EasyLife-deltagere velkommen til de nye lokalene i Bjellandveien 16.
– Det har blitt så fint her. Den nye eieren, Bjørn-Vidar Johansson, har en enorm energi og vi kan nå tilby et komplett senter, også for deg som har en del kilo ekstra å dra på og som kanskje er litt redd for treningssentre.
– Nå har vi et eget senter, komplett utstyrt, hvor bare EasyLife- medlemmene har adgang, i tillegg til at vi har to gruppetreningstimer i uken bare for EasyLife-deltagere. Så vær ikke redd for å ta kontakt med oss, avslutter den erfarne EasyLife-instruktøren fra Tønsberg.

 

Inger Marie har gjort en fantastisk innsats og kan stå som et forbilde for andre som har noen ekstra kilo å ta av, sier EasyLife-instruktør, Nina Ek ved Tønsberg EasyLife Senter, som her veileder Inger Marie Nilsson mens hun trener magemusklene.

VEAR


Adresse

Bjellandveien 16,

3172 Vear

Telefon

33 33 01 01

ÅPNINGSTIDER


Nøkkelbrikke: 24/7 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Mandag - Fredag: kl 1630-20

TOLVSRØD


Adresse

Carl XV's gt 19, 3150 Tolvsrød

Telefon

33 33 01 01

ÅPNINGSTIDER


Nøkkelbrikke: 24/7 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Mandag - Onsdag: kl 17-20

 

Pin It on Pinterest