fbpx
Energy Fitness Club logo

Pole Fitness

Januar 2021 åpner vi vår nye del av senteret på ENERGY – vårt Poledance-studio! Poledance er en morsom måte å trene på, her får man både styrke, smidighet og koordinasjon. Dette er et tilbud for ALLE uansett alder eller kjønn. 

Vi kjører både oppstartskurs og kurs for viderekomne. Vi vil også som et av få steder i Norge ha kurs for barn. Dette blir som turn og dans i ett bare noen meter over bakken!

Poledance er ikke bare en ting – her finnes det mange variasjoner. Les mer om våre ulike timer innen Pole nedenfor. Er det noe du ikke finner svar på så send en epost til veronica@energyfitness.no, tlf 452 58 792

Pole 1

Her lærer elevene grunnleggende pole teknikk. Etter 4 fullførte timer kan man delta på ordinære timer. Kurset går over 8 uker der hver time er 70 min.

 Pris: 

  • Kr 1.300 for ikke-medlem av ENERGY
  • Kr 950,- for medlemmer

Pole 1-2

Dette er en time for elever som har gått ett pole 1 kurs og som mestrer klatring og hodestående. Her vil man begynne å lære triks som er opp ned i stangen og noen flere danseelementer. Kurset går over 8 uker der hver time er 70 min. 

Pris:

  • Kr 1.300 for ikke-medlem av ENERGY
  • Kr 950 for medlemmer

Pole Kids

 En time for barn  som er delt i to klasser; 7 til 10 år og 11 til 15 år.  Her har vi fokus på å ha det gøy samtidig som vi lærer barna sikkerhet rundt dette med klatring i stanga. Barna vil lære noe av det samme som pole 1 elevene men på en barnevennlig og artig måte! Dette blir som turn og dans i ett bare en meter over bakken. Kurset går over 8 uker der hver time er 70 min.

Pris:

  • Kr 1.000,- for barn
  • Kr 750,- for barn med foreldre medlem av ENERGY

Pole Fitness

Dette er en time der fokuset ligger på styrkeøvelser relatert til Pole Dance. Timen skal være morsom samtidig som kondisjonen hos hver enkelt elev skal utbedres. Fitness timene våre inngår som drop in timer eller i vårt pole-medlemskap. 

Lyrisk

Lyrisk er en dansetime der elementer i Pole Dance blir satt sammen i en koreografi etter musikk. Dette er en veldig morsom og lærerik time. Lyrisk timene våre inngår som drop in timer eller i vårt pole-medlemskap. 

 

Heels

Heels er også en dansetime der elementer fra Pole Dance blir satt sammen i en koreografi. Dette er den «sexy» delen av Pole Dance der dansen gjøres i høye heler som er spesial designet for nettopp dette. Heels timene våre inngår som drop in timer eller i vårt pole-medlemskap. 

UTDRIKNINGSLAG OG BURSDAGER

Hos oss vil dere få en uforglemmelig opplevelse uansett arrangement eller aktivitet. Våre aktiviteter passer perfekt for alle arrangementer som utdrikningslag, bursdagsfeiring, jentekveld, teambuilding og julebord. Velg aktivitet nedenfor for å se detaljer. All booking gjøres på epost til veronica@energyfitness.no, evt tlf 452 58 792

Utdrikningslag/bursdager 7-15 personer, kr 2.499,-

Varighet 60 minutter

Utdrikningslag/bursdag 15+ personer, kr 2.900

Varighet 70 minutter

Utdrikningslag/bursdag mini inntil 6 personer, kr 2.499,-

Varighet 60 minutter

Utdrikningslag/bursdag kun brud/brudgom, kr 1.200

Varighet 30 minutter.

UTDRIKNINGSLAG OG BURSDAGER

Utdrikningslag/bursdag 7/15 personer

Varighet 60 minutter, kr 2.499,-

Utdrikningslag/bursdag 15+ personer

Varighet 70 minutter, kr 2.900,-

Utdrikningslag/bursdag mini inntil 6 personer

Varighet 60 minutter, kr 1.499,-

Utdrikningslag/bursdag kun brud/brudgom

Varighet 30 minutter, kr 1.200,-

Poledance utdrikningslag

Instruktører

Veronica poledance

VERONICA MELLESDAL

Veronica har ansvar for poledelen av senteret vårt. Hun har tidligere instruert ved et av Norges ledene pole-studioer i Tønsberg og Sandefjord! Hun brenner for å fjerne «stempelet» Pole dance har fått og har selv utviklet seg enormt både personlig og treningsmessig gjennom denne fantastiske idretten! Dette er ei energisk og blid jente som sprer treningsglede på en flott måte med hennes glødende interesse for Pole!

For spørsmål rundt tilbudet vi har av Pole-timer, kurs og booking av bursdag/utdrikningslag, ta kontakt med Veronica på 452 58 792 eller send epost til veronica@energyfitness.no.

 

Henriette poledance

HENRIETTE GUNNERUD

Henriette er ny-utdannet instruktør innen Poledance, men har lang erfaring som instruktør i diverse andre gruppetimer. I likhet med Veronica brenner hun for Poledance og trening generelt, og er ei utrolig motiverende og blid jente.

 

 

POLE FITNESS KURS

For nybegynnere må man ta et Pole-kurs før man starter på ordinære timer.

POLE FITNESS MEDLEMSKAP

Forutsetter at man har tatt et 8 ukers introkurs i Pole Fitness eller har tilsvarende erfaring fra tidligere Pole 

POLE FITNESS MEDLEMSKAP

Forutsetter at man har tatt et introkurs i Pole eller har

tilsvarende erfaring fra tidligere Pole

VEAR


Adresse

Bjellandveien 16,

3172 Vear

ÅPNINGSTIDER


Nøkkelbrikke: 24/7 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Mandag - Torsdag: kl 1630-20

Fredag kl 1630-1900

Sommerstengt resepsjon - kun åpen mandager i perioden 5. juli - 6. august. Ordinære åpingstider fra mandag 9. august. Senteret er døgnåpent for medlemmer!

TOLVSRØD


Adresse

Carl XVs 19,

3150 Tolvsrød

ÅPNINGSTIDER


Nøkkelbrikke: 24/7 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Mandag - Onsdag: kl 17-20 

Sommerstengt resepsjon. Ordinære åpingstider fra mandag 9. august. Senteret er døgnåpent for medlemmer! For innmelding se energyfitness.no/bli-medlem.

KONTAKT OSS


Telefon

33 33 01 01

Pin It on Pinterest