fbpx
Energy Fitness Club logo

SENTERREGLER ENERGY FITNESS

Hos ENERGY vil vi at alle skal trives. Vi har derfor utarbeidet noen senterregler som skal bidra til et hyggelig treningsmiljø på ENERGY Fitness sine sentre.

 1. Husk alltid å registrere deg ved ankomst til senteret.
 2. Du har ikke lov til å slippe inn andre på senteret, ei heller andre medlemmer. Når dette oppdages stenges ditt medlemskap i 14 dager uten refusjon av treningsavgift, og man tillegges et gebyr på kr 750.
 3. Opptre høflig og vis hensyn. Medlemmet skal ikke opptre uhøflig eller forstyrrende for andre personer som er på senteret.
 4. Bruk rent treningstøy. Ikke ta på deg det du brukte i går.
 5. Det er ikke tillatt å bruke utesko inne på treningssenteret.
 6. Det er ikke tillatt å trene i bar overkropp.
 7. Tenk hygiene, tørk av apparat/benk når du har brukt det.
 8. Vi tillater kun flytende magnesium (‘chalk’)
 9. Mobil er tillatt inne på senteret, men det oppfordres til ikke å benytte mobil mens man opptar apparatene
 10. Vekter, benker, hantler og annet utstyr skal settes tilbake på plass etter bruk. Ved rot gis det en advarsel, ved gjentagelse (varsel nummer to) utestenges medlemmet i 14 dager uten refusjon av treningsavgift.
 11. Ikke slipp hantler og utstyr i gulvet!
 12. Det er ikke lov å låse et skap permanent for med det å ha et eget fast skap. Hvis dette skjer har ENERGY lov til å bryte opp Medlemmets lås og oppbevare eller å kaste innholdet i skapet.
 13. Forlat senteret uoppfordret ved stengetid og fjern alt av private eiendeler. Dersom Medlemmet oppholder seg på senteret etter stengetid vil alarm bli utløst og vekter tilkalt.

Ved brudd på senterreglene har ENERGY Fitness rett til å nekte medlemmet adgang til senteret i en periode, uten refusjon av medlemsavgift, eller si opp medlemsavtalen med umiddelbar virkning.

Medlemsvilkår – les her.

Pin It on Pinterest