fbpx
Energy Fitness Club logo

Timebeskrivelse

Passer for alle

Passer for de fleste

For de som har trent litt

Grønne timer

Zumba
Er en dynamisk, morsom og enkel danseklasse med høy treningseffekt! Latinske rytmer og partymusikk drar deg gjennom timen som har enkle bevegelser. Zumba har tatt verden med storm. Du får brukt hele kroppen og i tillegg er det gøy.

Sirkeltrening
Sirkeltrening har flere bruksområder og kan tilpasses ut fra hvilke egenskaper og kvaliteter du ønsker å prioritere. Både for å bygge muskler, bli sterkere, forbrenne fett og få bedre kondisjon.I korte trekk går sirkeltrening ut på å kombinere flere øvelser i en bestemt rekkefølge, korte pauser, og at du repeterer sekvensen av øvelser flere ganger.

Sykkel 30
Denne halvtimen passer for de fleste, og man blir sliten uansett hvilket treningsnivå du ligger på. Timen kjøres etter musikk/rytme, og du styrer selv hvor hardt du kjører på sykkelen.

Sykkel 50/55/60
Bli med på en annerledes sykkeltime! Her brukes storskjerm til å virtualisere sykkeltimen, og du får følelsen av å sykle i landskap. I tillegg holdes tempoet oppe ved at du ‘konkurrerer’ mot de andre og ser hvordan du ligger an i forhold til de andre på timen. Morsomt, og effektivt!

Tabata
Timen tilpasses medlemmene og inneholder styrketrening, fortrinnsvis store muskelgrupper og kondisjonsøvelser. Vi jobber 40 sekunder og har 10 sekunder pause i 8 repetisjoner. Dvs man jobber 4 minutter intensivt.

Styrke 45
Styrketrening der man bruker vekter og ball. God variasjon i øvelser gjør at denne timen passer for alle.

Styrke med ball
Styrketrening der man bruker ball. God trening for kjernemuskulatur samtidig som den passer for alle.

Bodybalance
Perfekt blanding av yoga, tai chi, pilates og styrke. For kropp og sjel. Ved hjelp av rolig pust, konsentrasjon og nøye utvalgte bevegelser for hele kroppen trener du styrke, balanse, bevegelighet og tilstedeværelse. Gir avspenning, harmoni og ny energi.

Aerobic
God, gammeldags aerobic. Morsomt, svett og matchende musikk fra 80-tallet!

Oransje timer

Body Combat (Les Mills)
Kick, slag og drivende musikk. Bodycombat gir deg et adrenalinkick som du sent vil glemme.

Corebar Strong
Corebar Strong er en time helt uten steg og koreografi, hvor man kun har tidsintervaller i de forskjellige øvelsene. Timen blir en ren styrketime, og passer for alle som har trent litt.

STRONG by Zumba
STRONG by Zumba er en treningsøkt med høy intensitet, der man fokuserer på bevegelse framfor å telle antall repetisjoner. Programmet bruker raske rytmer som passer perfekt til bevegelsene. Her blir du garantert svett!

Tabata 45
Timen tilpasses medlemmene og inneholder styrketrening, fortrinnsvis store muskelgrupper og kondisjonsøvelser. Vi jobber 40 sekunder og har 10 sekunder pause i 8 repetisjoner. Dvs man jobber 4 minutter intensivt.

Buttlift
Time laget spesielt med tanke på trening av rumpe og lår. Høy intensitet som garanterer en støl rumpe dagen derpå!

Blå timer

Bootcamp
En intensiv økt med blanding av øvelser med egen kroppsvekt og noen med ekstra vekt. Her får man trent hele kroppen, i tillegg til kondisjonstrening. Timen er inspirert av styrketreningene man har mellom bokseøkter. Fra hennes timer skal du komme ut svett med en følelse av å ha ytet maks.

High Intensity Interval (HIIT)
Hvis du har dårlig tid, vil slippe å tilbringe masse tid på senteret eller i joggeløypa, da er dette noe for deg! HIIT-trening er en form for intervalltrening, men kortvarig og mer intensiv enn tradisjonell cardio. Du vil forbrenne mer fett over en lengre periode, opptil 48 timer etter endt økt, i motsetning til rask gange på mølla hvor du kun forbrenner under selve økta.

VEAR


Adresse

Bjellandveien 16,

3172 Vear

ÅPNINGSTIDER


Nøkkelbrikke: 24/7 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Mandag - Torsdag: kl 1630-20

Fredag kl 1630-1900

TOLVSRØD


Adresse

Carl XVs 19,

3150 Tolvsrød

ÅPNINGSTIDER


Nøkkelbrikke: 24/7 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Mandag - Onsdag: kl 17-20

KONTAKT OSS


Telefon

33 33 01 01

Pin It on Pinterest