fbpx
Energy Fitness Club logo

Tolvsrød

INfo

Avdeling Tolvsrød

Vårt senter på Tolvsrød har et bredt tilbud innen kondisjon- og styrketrening. Her kan vi bistå med råd og tips både når det gjelder kosthold og trening.

Resepsjonen har åpent fra kl 17-19 mandag og tirsdag.

Åpningstider for medlemmer med nøkkelkort: 24/7 alle dager hele året!

Styrke

På Vallø finner du det beste utstyret av maskiner og frivekter. Over 50 apparater, plateloadere, magasinapparater med mer fra Panatta. Du finner ingen treningssentre i Tønsberg med en bedre styrkeavdeling enn vårt senter på Vallø.

Kondisjon

Vi har et bredt tilbud av kondisjonsapparater. Her finner du blant annet romaskin, løpemøller, ellipsemaskiner, step og flere typer spinningsykler.

Kondisjonsarealet har også tv’er som viser sport og andre aktiviteter, noe som gjør det litt lettere å komme seg igjennom en kondisjonsøkt.

Personlig trening

Som ny på et treningssenter kan enkelte synes det er litt utfordrende å komme skikkelig i gang og føle seg trygg på egen trening. Da kan det være greit å vite at hos oss har vi personlige trenere tilgjengelig.

Hos oss for alle nye medlemmer en gratis veiledning med PT. Vi kan også hjelpe deg videre med oppfølging og kostholdsprogram.

Avd. Tolvsrød

Avd. Vear

BORGHEIM


Kirkeveien 213
3140 Nøtterøy

ÅPNINGSTIDER

Medlemmer: 05-24 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON

Man 16-18

TOLVSRØD


Carl XVs 19
3150 Tolvsrød

ÅPNINGSTIDER

Medlemmer: 24/7 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON

Man - Tirs 17-19

Pin It on Pinterest