fbpx
Energy Fitness Club logo

Veronica starter Poledance for barn i Tønsberg

by | Jan 17, 2021 | Fremsiden, Poledance

Poledance-tilbudet som starter opp på Energy Fitness club, med Veronica Mellesdal som instruktør, har vært så populært at noen av kursene allerede er fulle.

– Vi er i gang med å sette opp stengene så alt skal være klart til vi åpner dørene den første uka i januar, sier Veronica Mellesdal.

Poledance

33-åringen hadde så vidt startet jobben som instruktør i et poledance-studio i Tønsberg da koronapandemien slo til tidligere i år. Dermed ble dagene brukt på hjemmeskole, barn og i dansestangen hun har i stuen.

– Poledance blir som turn og dans i ett, bare flere meter over bakken. Stangen i stuen har vist seg å være populær, særlig i barnebursdag. Da er det kø gjennom hele selskapet, ler hun.

Dårlig rykte

Interessen hennes for poledance har smittet over på barna, og den eldste datteren Alvilde (8) er blitt en god partner i løpet av koronatiden. Dette fikk henne til å vurdere å starte opp kursing for barn.

– Jeg har trent med Alvilde i hele perioden, og vi har hatt det skikkelig gøy. Særlig når vi trener dobbel poledance, sier hun.

Da henger de i stangen samtidig og samarbeider om å utføre treningsøvelser. Gjennom sosiale medier som Tik Tok og Instagram har hun og datteren spredt det glade budskap om hva poledance innebærer og hvor gøy de synes det er.

– På tross av at poledance er blitt anerkjent som en idrett, er det mange som har fordommer mot aktiviteten. Det har jeg lyst til å gjøre noe med, sier hun.

Vakkert

På Instagram-kontoen «My world of pole dancing» har hun fått over 2.600 følgere, og mange kommentarer på det hun og datteren driver med.

– Jeg har ikke fått én negativ tilbakemelding. Tvert imot så er det mange som blir inspirert og endrer syn på aktiviteten. Det er vakkert og ballettaktig, og det er det folk ser og liker, sier hun.

Følgerne lar seg imponerer av de mange videosnuttene der hun og datteren snurrer rundt i samspill. De synes det ser både vakkert og gøy ut, og liker at det er en fellesaktivitet alle i familien kan ha glede av, i eget hjem.

– Vi vil være et av få steder i Norge som tilbyr kurs for barn. I tillegg har jeg et mål om å starte opp et mor datter, eller mor-sønn kurs på sikt. Det kan være greit å trene samtidig i en ellers hektisk hverdag, sier hun.

Koronavennlig

Men først er altså planen å starte opp separate poledance-kurs for voksne og barn i samarbeid med i treningssenteret Energy fitness club.

– Jeg har drømt om å starte kurs for meg selv, så jeg ble veldig glad da Energi med Bjørn-Vidar Johansson som daglig leder og eier ga meg sjansen til dette samarbeidet, sier hun.

Treningssenteret tilbyr ulike pakkekombinasjoner. Kursene som går over åtte uker skal både være for nybegynnere og viderekomne, og vil tilby øvelser og teknikk innenfor Pole fitness, Lyrisk, Kids og Heels. Altså alt fra artige klatretriks i stanga for barn, til koreografert dans og styrkeøvelser eller en mer «sexy» tilnærmelse der øvelsene gjøres i høye hæler. I tillegg er det mulig å arrangere bursdager eller utdrikningslag med poledance, eller teste ut en drop in time.

– Det er mange som ønsker å prøve poledance, men som tenker det er for vanskelig. Det er feil. Med enkle teknikker gjør du triks du ikke trodde du kunne. Jeg elsker å se selvtilliten booste når både voksne og barn får til triks. Dessuten er det veldig koronavennlig. Vi må sprite stanga hele tiden for å få feste, og alle får egen stang, sier hun.

Pin It on Pinterest