fbpx
Energy Fitness Club logo

Vear

INfo

Avdeling Vear

Stort og nyoppusset treningssenter på Vear. Her har vi gruppetimer, squash, store arealer for egentrening og kondisjon, samt badstue. Du finner oss i Bjellandveien, 16 Vear.

Resepsjonens åpningstider:
Mandag til torsdag, kl 16:30-20

Åpningstider for medlemmer med nøkkelkort: 05-00 alle dager hele året.

Gruppetimer

Vi tilbyr gruppetimer som passer for alle, enten man er ung eller godt voksen, uerfaren eller veltrent. Se vår timeplan for hvilke timer og intensitetsnivå det er på de forskjellige timene.

Styrke- og kondisjonstrening

Hos oss finner du intet mindre enn 3 rom med trenings- og kondisjonsapparater. Vi har et eget frivekt-område i kjelleren, og i tillegg to rom med maskiner og kondisjonsapparater. Er du uerfaren med å trene på senter og vil trene mer privat har vi eget område for dette.

Squash

Squash er inkludert i vårt standard medlemskap. Hvis du ikke er medlem hos oss koster det 110 kr i drop-in, og man kan kun spille i resepsjonens åpningstid. Timebestilling for medlemmer.

Sykkel

Vi er veldig stolte av vår sykkelsal, som består av helt nye, topp moderne sykler fra Stages. Syklene er integrert med det meste av app’er for trening, som eksempelvis Strava, Endumondo, Garmin med mer. Salen har et helt nytt kjøle- og ventilasjonssystem.

Personlig trening

Som ny på et treningssenter kan enkelte synes det er litt utfordrende å komme skikkelig i gang og føle seg trygg på egen trening. Da kan det være greit å vite at hos oss har vi personlige trenere tilgjengelig.

Hos oss for alle nye medlemmer en gratis veiledning med PT. Vi kan også hjelpe deg videre med oppfølging og kostholdsprogram.

Avd. Tolvsrød

Avd. Vear

VEAR


Bjellandveien 16

3172 Vear

ÅPNINGSTIDER


Medlemmer: 05-24 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Man - Tor 1630-20

TOLVSRØD


Carl XVs 19

3150 Tolvsrød

ÅPNINGSTIDER


Medlemmer: 24/7 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Man - Tirs 17-19

BORGHEIM


Kirkeveien 213

3140 Nøtterøy

ÅPNINGSTIDER


Medlemmer: 05-24 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Ubemannet - ring 33330101

KONTAKT OSS


Telefon

33 33 01 01

Pin It on Pinterest