fbpx
Energy Fitness Club logo

Vear

INfo

Avdeling Vear

Nyoppusset treningssenter på Vear, 1.200 kvm med treningsglede! Du finner oss i Bjellandveien, 16 Vear.

Resepsjonens åpningstider:
Mandag til torsdag, kl 16:30-20
Fredag, kl 16:30-19

 

Åpningstider for medlemmer med nøkkelkort: 24/7 alle dager hele året.

Gruppetimer

Vi tilbyr gruppetimer som passer for alle, enten man er ung eller godt voksen, uerfaren eller veltrent. Se vår timeplan for hvilke timer og intensitetsnivå det er på de forskjellige timene.

Styrke- og kondisjonstrening

Hos oss finner du intet mindre enn 3 rom med trenings- og kondisjonsapparater. Vi har et eget frivekt-område i kjelleren, og i tillegg to rom med maskiner og kondisjonsapparater. Er du uerfaren med å trene på senter og vil trene mer privat har vi eget område for dette.

Squash

Squash er inkludert i vårt standard medlemskap. Hvis du ikke er medlem hos oss koster det 100 kr i drop-in, og man kan kun spille i resepsjonens åpningstid. Timebestilling for medlemmer.

Sykkel

Vi er veldig stolte av vår sykkelsal, som består av helt nye, topp moderne sykler fra Stages. Syklene er integrert med det meste av app’er for trening, som eksempelvis Strava, Endumondo, Garmin med mer. Salen har et helt nytt kjøle- og ventilasjonssystem.

Personlig trening

Som ny på et treningssenter kan enkelte synes det er litt utfordrende å komme skikkelig i gang og føle seg trygg på egen trening. Da kan det være greit å vite at hos oss har vi treningsveiledere tilgjengelig.

Hos oss for alle nye medlemmer en gratis time med en veileder som setter opp et program for deg. Vi kan også hjelpe deg videre med oppfølging og kostholdsprogram.

Velvære

Vi har egen velværeavdeling som drives av Jeanette, og denne er åpen for alle – også ikke medlemmer. Se HER for priser og tjenester. Her får du vipper, hudpleie, negler, permanent makeup, hårfjerning med mer. Jeanette har over 30 sertifiseringer innen de fleste type behandlinger og leverer kvalitet.

For bestilling av time, ring 962 08 621.

Solarium

Vi har to helt nye solarium, og solprodukter til salgs i automat. Er du ikke medlem hos oss kan du fortsatt bruke solariumene i vår åpningstid.

Badstue

Vi har badstue både i dame- og herregarderoben. Den er stengt grunnet Covid-19, men vanligvis er åpningstidene disse;

  • Mandag, Onsdag: 07-11, 17-22
  • Tirsdag, fredag: 17-22
  • Lørdag: 10-14
  • Torsdag, søndag: stengt

 

Avd. Tolvsrød

Avd. Vear

VEAR


Adresse

Bjellandveien 16,

3172 Vear

ÅPNINGSTIDER


Nøkkelbrikke: 24/7 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Mandag - Torsdag: kl 1630-20

Fredag kl 1630-1900

TOLVSRØD


Adresse

Carl XVs 19,

3150 Tolvsrød

ÅPNINGSTIDER


Nøkkelbrikke: 24/7 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Mandag - Onsdag: kl 17-20

KONTAKT OSS


Telefon

33 33 01 01

Pin It on Pinterest