fbpx
Energy Fitness Club logo

Kundalini Yoga

 

Yoga

Kundalini Yoga

Instruktør: Helga Olafsdottir

Kundalini Yoga er en transformerende, effektiv, helhetlig og komplett yogaform, som ofte blir referert til som “yogaen for bevissthet”.  

Å trene yoga kan på sikt føre til at musklene dine blir sterkere. Å mestre de ulike yogaposisjonene krever både styrke og fleksibilitet, og du vil derfor merke bedring på både teknikk og muskelstyrke etter hvert som du trener. Vi har alle godt av å komme litt ut av komfortsonen og lære noe nytt. Om du aldri har prøvd yoga før kan det oppleves rart og ubehagelig i starten, men om du gir yoga en sjanse vil du raskt oppleve progresjon. Yoga kan gjøre deg sterkere og smidigere både fysisk og mentalt!

Pusten påvirker det autonome nervesystemet, som er det nervesystemet som kontrollerer de indre organene vi ikke kan kontrollere med egen vilje. Langsom pust påvirker det autonome nervesystemet slik at hjerterytmen og blodtrykket vårt reduseres. Når du gjør yoga og fokuserer på å puste dypt og langsomt, kan du derfor få en opplevelse av ro og stabilitet i kroppen. Over tid kan disse positive endringene bli vedvarende og er en av grunnene til at yogapraksis sies å redusere stress.

Se våre TIMEPLAN for når det er Kundalini Yoga

VEAR


Bjellandveien 16
3172 Vear

ÅPNINGSTIDER

Medlemmer: 05-24 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON:

Man - Tor 1630-20

TOLVSRØD


Carl XVs 19
3150 Tolvsrød

ÅPNINGSTIDER

Medlemmer: 24/7 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON

Man - Tirs 17-19

BORGHEIM


Kirkeveien 213
3140 Nøtterøy

ÅPNINGSTIDER

Medlemmer: 05-24 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON

Man 16-18

Pin It on Pinterest