fbpx
Energy Fitness Club logo

Borgheim

 Avdeling Borgheim

700 m2 med egentrening – åpen fra 05-24 alle dager hele året for medlemmer med nøkkelkort. Senteret er ubemannet, men vi har personlige trenere (PT’er) på senteret hver dag fra 16 til 1930. Så da er det bare å komme innom hvis du vil ta en titt på senteret. Vi er også tilgjengelige på tlf 33330101hei@energyfitness.no.

Senteret er en del av prosjekt Borgheimtunet, der sentrumsbygget på Borgheim skal rehabiliteres. I tillegg skal det bygges på med ca 120 leiligheter. Vår avdeling på Borgheim er et express-senter for egentrening, kondisjon og styrke.  Her vil det jobbe 4 personlige trenere, og alle nye medlemmer får en gratis intro-time. Garderobene er utstyrt med dusj og låsbare skap, ta med en solid hengelås.

Følg med på oppdateringer på senterets Facebook-side HER.

Jobber du i en bedrift og er interessert i en bedriftsavtale med oss? Vi har flere typer bedriftsmedlemskap, og det koster i utgangspunktet ikke bedriften noe å inngå avtale med oss. Kontakt oss på bedrift@energyfitness.no så sender vi dere gjerne mer informasjon. 

Styrke

På Borgheim har vi kun nytt utstyr fra Panatta, en av de beste utstyrsleverandørene i verden. Vi får hantler opp til 50 kilo, plateloaded-maskiner, vanlige magasin-apparater og Panatta sin helt nye serie Monolith for optimal funksjonell trening. Dette er solide apparater som du også finner på vårt senter på Tolvsrød.

Kondisjon

Vi vil ha et bredt tilbud av kondisjonsapparater. Her finner du blant annet romaskin, løpemøller, trappe- og ellipsemaskiner.

Personlig trening

Som ny på et treningssenter kan enkelte synes det er litt utfordrende å komme skikkelig i gang og føle seg trygg på egen trening. Da kan det være greit å vite at hos oss har vi personlige trenere tilgjengelig. Du kan lese litt om våre PT’er her.

På Borgheim får alle nye medlemmer en gratis time med en veileder som setter opp et program for deg. Vi kan også hjelpe deg videre med oppfølging og kostholdsprogram.

ENERGY Fitness Borgheim
ENERGY Fitness Borgheim
ENERGY Fitness Borgheim
ENERGY Fitness Borgheim
ENERGY Fitness Borgheim
ENERGY Borgheim
ENERGY Fitness
ENERGY Fitness
ENERGY Fitness

Avd. Tolvsrød

Avd. Vear

Avd Borgheim

VEAR


Bjellandveien 16

3172 Vear

ÅPNINGSTIDER


Medlemmer: 05-24 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Man - Tor 1630-20

Resepsjon har kun åpent mandager i sommer, ordinære åpningstider fra mandag 8. august

TOLVSRØD


Carl XVs 19

3150 Tolvsrød

ÅPNINGSTIDER


Medlemmer: 24/7 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Man - Ons 17-20

Resepsjon har sommerstengt fram til mandag 16. august. For henvendelser ring 33330101 (tast 4)

BORGHEIM


Kirkeveien 213

3140 Nøtterøy

ÅPNINGSTIDER


Medlemmer: 05-24 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Ubetjent

KONTAKT OSS


Telefon

33 33 01 01

Pin It on Pinterest