fbpx
Energy Fitness Club logo

Borgheim

INfo

Avdeling Borgheim

Vårt nye senter på Borgheim åpner klokken 10 den 1. august 2022. Senteret er en del av prosjekt Borgheimtunet, der sentrumsbygget på Borgheim skal rehabiliteres. I tillegg skal det bygges på med ca 120 leiligheter. Vår avdeling her blir et ubemannet express-senter for egentrening, kondisjon og styrke. Her vil det jobbe flere personlige trenere, og alle nye medlemmer får en gratis intro-time. Hele senteret med alle apparater er ikke tegnet ferdig, men du kan se en foreløpig video HER.

Følg med på oppdateringer på senterets Facebook-side HER.

Åpningstider for medlemmer med nøkkelkort: 05-24 alle dager hele året.

 

Styrke

På Borgheim blir det bare nytt utstyr fra Panatta, en av de beste utstyrsleverandørene i verden. Vi får hantler opp til 50 kilo, plateloaded-maskiner, vanlige magasin-apparater og Panatta sin helt nye serie Monolith for optimal funksjonell trening. Dette er solide apparater som du også finner på vårt senter på Vallø.

Kondisjon

Vi vil ha et bredt tilbud av kondisjonsapparater. Her finner du blant annet romaskin, løpemøller, trappe- og ellipsemaskiner.

Personlig trening

Som ny på et treningssenter kan enkelte synes det er litt utfordrende å komme skikkelig i gang og føle seg trygg på egen trening. Da kan det være greit å vite at hos oss har vi personlige trenere tilgjengelig. Du kan lese litt om våre PT’er her.

På Borgheim får alle nye medlemmer en gratis time med en veileder som setter opp et program for deg. Vi kan også hjelpe deg videre med oppfølging og kostholdsprogram.

ENERGY Fitness Borgheim
ENERGY Fitness Borgheim
ENERGY Fitness Borgheim
ENERGY Fitness Borgheim
ENERGY Fitness Borgheim

Avd. Tolvsrød

Avd. Vear

Avd Borgheim

VEAR


Adresse

Bjellandveien 16,

3172 Vear

ÅPNINGSTIDER


Medlemmer: 05-00 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Mandag - Torsdag: kl 1630-20

Fredag kl 1630-1900

Resepsjon stengt fra 11. - 18.4

TOLVSRØD


Adresse

Carl XVs 19,

3150 Tolvsrød

ÅPNINGSTIDER


Medlemmer: 24/7 alle dager hele året

BETJENT RESEPSJON


Mandag - Onsdag: kl 17-20

Resepsjon stengt fra 12.4 til 18.4

KONTAKT OSS


Telefon

33 33 01 01

Pin It on Pinterest